Boos op mijn ouders?

Boos op mijn ouders?

Bekijk dit filmpje vooral niet als je de beste, meest liefdevolle en perfecte ouders hebt.

Ben je wel eens teleurgesteld in jouw ouders, of misschien zelfs boos kijk dan vooral wel.

Als je het jezelf gunt om het filmpje af te kijken kan het helend voor je werken, en misschien ook voor je ouders.

Laat je me weten wat je eruit hebt gehaald?

Speelt jouw apparaat het filmpje niet af klik dan hier.

Lees hier andere blogs die je helpen om verbindingsvrijheid te ervaren.

2 Replies to “Boos op mijn ouders?”

 1. Om mee te beginnen: gecondoleerd. Wat een ongelooflijk mooi, energetisch, indrukwekkend en herkenbaar filmpje. Het zo lang volhouden…. ik kan nog wel een paar uur luisteren. Een puur mens die het verhaal van vele mensen (denk ik) verteld. Een inspiratie. Voor iedereen is het anders, de een zal het makkelijker vinden zo’n situatie op deze manier te benaderen dan de ander. Het laat mij in ieder geval zeker anders denken. Wat ik me wel stiekem afvraag is, is hoe de band nu met je vader is en of het overlijden van je moeder daar invloed op heeft gehad. Bedankt voor het delen van je verhaal, veel succes in de toekomst.
  Groetjes,
  Bianca

  1. Wauw dankjewel voor je mooie woorden Bianca! Fijn om te horen dat het je ertoe heeft gebracht om anders te gaan denken.

   De band met mijn vader is heel goed nu. Het overlijden van mijn moeder heeft daar zeker invloed op gehad, in meerdere opzichten. De belangrijkste is dat er voor mijn gevoel meer ruimte is vrijgekomen om een betere band met hem op te bouwen. Maar natuurlijk ook door wat ik in het filmpje vertel. Dat heb ik ervan geleerd en daarna ook toegepast op mijn vader.

   Vanwaar die specifieke vraag? Hoe denk je nu over de band met jouw ouders? Mocht je niet hier willen reageren mag dat natuurlijk ook altijd via paul@verbindingsvrijheid.nl

   Dankjewel voor jouw succeswensen en je fijne reactie, groetjes Paul

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

37 Shares
Share37
Tweet
Share